Asiakaskokemukset

Ravintola Kummisetä

”Pirteä Pinan pirteä tiimi on palveluhenkinen ja heillä on asiakaslähtöinen ote työhönsä. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja joustavaa.”

Vuoropäällikkö Kirsi Kettunen

Suvi Kohisevankoski

”Olemme olleet Pinan asiakkaita sen alkutaipaleelta lähtien. Siivouksen tilaus on aina ollut sujuvaa ja helppoa, palvelu tosi iloista ja mikä parasta, jälki on ollut ihan priimaa! Ihana fiilis tulla viikon jälkeen puhtaaseen kotiin kukkakaupan kautta, ja käyttää aikaa puunaamisen sijaan siihen tärkeimpään, joka kodin tekee: omiin ihmisiin siinä ympärillä.”

Savon Yrittäjät

”Pirteä Pina on nimensä mukaisesti pirteä puhtauden tuottaja. Toimistomme nurkista hävisivät villakoirat ja pölypallot Pirteän Pinan aloitettua tomeralla otteella heinäkuussa 2018. Vaikka nuo ”lemmikkieläimemme” siis katosivat, olemme erittäin tyytyväisä palvelun laatuun!”

Toimitusjohtaja Arto Nykänen

Perhe Haring

”Silloin kun asuin yksin tai meitä oli kaksi, kotimme oli tiptop siisti. Nautin huoneiden läpi aukenevista näkymistä ja jokaisella yksityiskohdalla sekä tavaralla oli oma paikkansa. Olemme onnekkaita, että kotimme on nyt täyttynyt lapsista. Neljä lastamme syntyivät neljän vuoden sisällä ja lapsi-arki vei mukanaan. Ymmärsin höllätä siisteydessä sillä arjessa kurinalainen tomuttaminen olisi täysin utopistinen asia. Neljä lasta laittaa huushollia nyt omaan huvikumpumaiseen järjestykseensä. 

Huomasin kuitenkin, että siisteydellä ja sen vastakohtana nyt kausivaatteista muodostuvilla röykkiöillä on suuri vaikutus viihtyvyyteen ja sitä myötä myös jaksamiseen. On raskasta pyörittää kahta yritystä ja illalla kutsuu Perhe Oy. Lisäksi pitäisi olla aikaa itselle ja parisuhteellekin. Olisipa kodissamme puhdasta! 

Pirteä Pina tuli tekemään meille aluksi suursiivouksen johon kuului myös asuntomme keskeisimpien ikkunoiden pesu. Ylläpitosiivous tehdään parin viikon välein. Olen huomannut, että tuossa aikavälissä tämänhetkinen siivouksen taso pysyy yllättävän hyvänä! Vaikka lattia pursuaisi leluja, pinnat on puhtaat eikä villakoirat juokse nurkissa. Vessat pestään ja lakanatkin vaihdetaan säännöllisesti. Nyt kun tulen siivouspäivän jälkeen puhtaaseen kotiin, en voi sanoin kuvailla sitä tunnetta kun kotona tuoksuu hyvälle ja voi keskittyä johonkin ihan muuhun. 

Minulla oli sellainen harhakuva, että minun täytyisi siivota ennen siivoojien tuloa sillä miten muuten tavarat löytäisivät paikoilleen. Olemme sopineet mitä siivotaan ja lopuista tehdään kauniita kasoja, joita voin sitten itse toimittaa haluamiini paikkoihin. Lasten legorakennelmat pysyvät ehjinä pöydällä ja  lattialla olevat kerätään pois. Puhdas koti ruokkii myös lapsille ajatusta omien huoneiden ylläpidosta ja heidänkin on kivempi siivota kun tilanne ei ehdi mennä niin kaaoottikseksi. Olen käyttänyt myös järjestelijän apua mm. Lasten huoneiden säilytystä suunnitellessani.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä tähän ratkaisuun jossa kodin puhtaus on ulkoistettu Pirteälle Pinalle. On ilo, että pidätte meidän kodistamme hyvää huolta. Se lisää rakkautta tässä perheessä!”

Tiina

Pirteä Pina Oy

Osoite

Puijonkatu 23
70100 KUOPIO

Asiakaspalvelu
050 400 3044